Travelers ( Klar for fremtiden? )Sjanger: Sci-Fi, drama.

Score: 9.5 av 10

Da er jeg godt inni epiosde 7 av 2016 serien Travelers! Denne har imponert meg skikkelig og jeg er allerede hekta! Har dere hørt om personer som våkner opp i en ukjent by, og ikke husker noen ting? Det har i såfall jeg. Det gjorde denne serien enda mer spennende! Her har vi mennesker som kommer fra fremtiden for å redde jorda fra masseødeleggelse, krig og sult. De tar over en kropp (en host) som allerede skal dø. Dette er spennende folkens! Den er virkelig verdt å ta en titt på!! Klarer Grant MacLaren (spilles av Eric McCormack) og gjengen å stoppe menneskene fra og ødelegge planeten vår?
Bare synd de ikke visste hvilken kropp de havnet i før de tok over. Det er ikke bare kroppen de skal ta over, de skal også ta over livet den personen hadde! 

Anbefales til alle som liker action, drama og mysterium. !! Sett denne? Hva synes du?:)

6 kommentarer

kult :) Må se den ass

nolabels

11.01.2017 kl.22:26

I r l i n: Så kult, at du fikk et tips:) Den er drit bra, så gled deg!! Takk for at du kommenterer.

Oddbjørg

12.01.2017 kl.11:23

Virket sykt spennende! Takk for tips:)

nolabels

12.01.2017 kl.15:01

Oddbjørg: Takk for at du kommenterer:) Så hyggelig å høre!

Linn Cathrin

19.01.2017 kl.01:16

Sjekk ut serien "Timeless" ;-) Går på Viaplay

nolabels

19.01.2017 kl.03:28

Linn Cathrin: Takk :) Skal gjøre det !

Skriv en ny kommentar

nolabels

nolabels

26, Oslo

Er mer enn middels interessert i film og tv serier, så både venner og familie er lei av å høre om det. Så håper dette kan gi dem en pause, og jeg kan få ut alt av mine følelser rundt hver eneste serie eller film jeg ser. Håper dette også kan gi tips til noen som leter etter en serie å se. Har laget en facebook profil som heter: Nolabels Nolabels, bare å følge:)

Kategorier

Arkiv

hits